Biscuiți crocanți și sănătoși din făină roșie de grâu
Folosește făina roșie de grâu pentru a face biscuiți crocanți și sănătoși!
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 50 minutes mins
Timp de așteptare pentru cocă 20 minutes mins
Total Time 1 hour hr 20 minutes mins
Course Aperitiv, Azimi, Pâine nedospită
- 3 căni Făină roșie Măsura aceasta de cană o folosesc și pentru celelalte ingrediente. Cât de mare este gramajul cănii va decide ce cantitate iese.
- 1 cană Apă călduță Apa e important să fie călduță.
- 1 lingură Sare naturală Sare naturală de salină fără iod sau anticonglomerant. Sarea se pune după gust, dar o lingură este de obicei destul.
- 3 linguri Semințe măcinate sau nu Dacă nu sunt măcinate vor fi frumos vizibile.
- 1 cană Ulei Uleiul extravirgin de măsline sau de floarea soarelui presat la rece
Puneți făina roșie în bolul de amestec.
Amestecați semințele (nemăcinate sau măcinate) cu făina roșie.
În apa caldă puneți sarea și amestecați până se dizolvă bine.
Turnați apa călduță cu sare în bolul cu făină roșie și semințe. Amestecați cu o lingură și apoi frământați.
Adăugați uleiul treptat până când nu se mai lipește, care va fi aproximativ o cană de ulei.
Keyword azimă, azimi, făină, făină roșie, pâine nedospită